III JORNADA ACUDAM “VIRALS #disCAPACITAT”. LA JORNADA ONLINE REFERENT A CATALUNYA SOBRE LA INCLUSIÓ.

Una activitat docent única.

El 19 de novembre tindrà lloc online la III Jornada ACUDAM en format taula rodona . Una jornada que vol especialment educar en valors a l’alumnat i mostrar realitats que ajudin a trencar prejudicis vers les persones amb algun tipus de disCAPACITAT.

En la passada edició més de 2.000 alumnes d’arreu de Catalunya i un centenar de professionals dels serveis socials i sanitaris van participar-hi.


ℹ️ SOBRE LA JORNADA

Tot i els avenços assolits els darrers anys pel que fa a la igualtat de drets i d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT, cal continuar desenvolupant accions que tinguin per finalitat donar a conèixer i visibilitzar les seves realitats i capacitats. Implementant actuacions que ajudin a trencar  els prejudicis encara existents que de forma directa dificulten la  inclusió real de les persones amb disCAPACITAT en la societat.

ACUDAM vol ajudar a contribuir amb aquest objectiu mitjançant les jornades que porten per títol el nom de la nostra organització.

El pròxim 19 de novembre en streaming (online) i des del Teatre L’Amistat de Mollerussa de les 10 h a les 11:30 h tindrà lloc la III Jornada ACUDAM. El teatre es convertirà en un plató des d’on es retransmetrà a tot Catalunya. Hi participaran diferents persones (ponents) influents que exposaran les seves  trajectòries de vida personals i professionals generant coneixement, reflexió, debat i aportant diferents visions sobre  la igualtat d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT. Per altra part, també es reflexionarà sobre la relació actual i de futur dels mitjans de comunicació vers les persones amb altres capacitats.

La jornada comptarà amb diferents recursos audiovisuals que la faran amena i on també se cerca la participació del públic. En aquest sentit, el públic podrà realitzar preguntes als ponents mitjançant AQUEST FORMULARI WEB  (es poden enviar les preguntes abans i durant la jornada) o ve també es podran realitzar el dia de la jornada via Twitter amb el hashtag #acudamjornada21

📢 EL PÚBLIC

Adreçada al públic en general però que té un especial interès en la població jove. L’apropament de la realitat de les persones amb disCAPACITAT a les noves generacions de ciutadanes i ciutadans és clau per evitar resistències en la inclusió de totes les persones.

🖼️ EL CARTELL

Descarregar en PDF

🔝 PROTAGONISTES

La paraula inacció no forma part del seu vocabulari.
Vicepresident de la Federació ECOM, Vocal del Consell de la Discapacitat de Catalunya i exvicepresident de la Taula del Tercer Sector de Catalunya.

AMPLIAR INFORMACIÓ.

Estima l’art, la pintura i les persones.
Pintora artística i muralista internacional. Ha exposat a Bilbao, Madrid, Barcelona, Londres, Bogotà, Naestved (Dinamarca), Nova York…

AMPLIAR INFORMACIÓ.

Apassionat de la comunicació i del món esportiu.
Tertulià del programa “La Porteria” de Betevé i presentador del programa TEBvist.

AMPLIAR INFORMACIÓ.

Ajudar a comprendre allò que passa i perquè passa.
Periodista dels Serveis Informatius de TV3. Reportera per a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

AMPLIAR INFORMACIÓ

🔠 EL DESENVOLUPAMENT

Inici: 10 h

Finalització: 11:30 h

Benvinguda per part de Rut Camí.

Intervenció de Josep Giralt.

Intervenció de Cristian Garcia.

Intervenció de Kelly Arrontes.

Taula rodona. 

Torn obert de preguntes del públic.

✅ LES INCRIPCIONS I LA RETRANSMISSIÓ

Un cop realitzada la inscripció (gratuïta) i uns dies abans de la celebració de la jornada rebreu un correu electrònic personalitzat on us facilitarem l’enllaç de l’espai de retransmissió (canal de Youtube ACUDAM).

📧 📱 CONTACTE

Andreu Garcia

jornada@acudam.com

973 71 04 04 ext.127

686 346 369