Pintora artística nascuda a Valladolid i establerta a Barcelona.

Llicenciada amb honors en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona, ha realitzat nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives a Espanya (Valladolid, Salamanca, Bilbao, Madrid, Barcelona…) i a escala internacional: Londres, Bogotà, Naestved (Dinamarca), Nova York…

La miopia magna amb la qual va néixer no ha frenat aquesta talentosa artista. Després d’acabar la carrera va tenir uns anys molt brillants que es van eclipsar per problemes visuals, per la qual cosa va decidir deixar de treballar. Posteriorment es vincula a l’ONCE i reprèn la seva carrera professional. A partir d’aquest fet i des de fa 5 anys que no ha parat d’exposar i rebre diferents premis.

La seva última gran obra ocupa 500 metres lineals al PCB (Parc Científic de Barcelona). Va ser realitzada en dos anys consecutius: 2018 i 2019, després de guanyar, també en dos anys consecutius, el concurs al qual calia presentar-se per a realitzar-la. A més a més, ha treballat per al Museu Tiflologico de Madrid, que disposa de tres de les seves obres, així com d’un gran mural. Ha treballat, també, per a empreses petites, com VadeBike i per a grans empreses com Provital, Henkel o DNL.

Després d’aquesta actuació al PCB es reinventa com a MURALISTA en dedicació exclusiva juntament amb la pintura d’obres abstractes de gran format. A més de ser la dibuixant i il·lustradora d’ArtDisTinrta, segell literari impulsat per Artistes Diversos.

Actualment treballa per encàrrec per a particulars i està en negociacions amb una multinacional del Vallès per a dur a terme la decoració de les seves instal·lacions.

Tot i tenir un 9% de visió en sols un ull, aquest fet no ha impedit que es desenvolupi amb èxit com a pintora i muralista. Convertint-se en un referent estatal i internacional.

Tornar a la jornada.