.


El servei té com a finalitat l’acolliment residencial de caràcter temporal o permanent de persones amb discapacitat intel·lectual i amb diferents necessitats de suport, amb trastorns de conducta o de salut  afegits o no. La seva funció és substitutòria de la llar familiar.

Distingim 2 serveis:

Residència: entra en funcionament el 2017.  Dóna resposta a un grup de persones que a causa del seu envelliment i necessitat d’un suport extens i generalitzat, requerien aquest servei.    La nova residència  té una superfície útil de 365 m2, l’equipament està format per una sala d’estar i d’activitats, zona d’infermeria i fisioteràpia, cuina,  office  i de 8 habitacions (4 d’individuals i 4 de dobles)  amb una capacitat de 12 places. Les instal·lacions disposen de les darreres novetats i adequacions del sector.

Centre d’Atenció Diürna: dins del servei residencial i en l’atenció diürna hi ha ubicat el Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) ,  que dóna resposta a les persones amb pluridiscapacitat de la nostra entitat. L’espai on s’executa el servei és dins de la Residència de l’entitat. El servei disposa de 12  places.

Llar  Residència: actualment ubicats en dos edificis diferenciats.

Llar Residència 1 i la Llar Residència 2 :  s’ofereix els suports necessaris per a cada persona i així poder obtenir una major autonomia i desenvolupament personal. Aquest treball es realitza per mitjà dels programes d’atenció individualitzada. Un usuari/ària gaudirà de la Llar Residència 1 o la Llar Residència 2 en funció del grau de suport que requereixi.

Informació nº places del servei 

Llar Residència 1. Característiques: edifici de dues plantes, amb serveis comuns:  2 menjadors – sala d’estar, cuina, office, bugaderia, 2 despatxos de control, sala polivalent i magatzem. Cada planta consta de 7 pisos complets per a dues persones d’uns 45m2 . El servei disposa de 24 places.

Llar Residència 2. Característiques: Edifici de  dues plantes, amb serveis comuns: 2 menjadors – sala d’estar, cuina, bugaderia, infermeria i despatx de control. A la planta baixa hi ha 6 dormitoris dobles, 1 quarto de bany adaptat i 3 quartos de bany per homes i dones. A la primera planta hi ha 3 dormitoris dobles, 7 dormitoris individuals, 1 quarto de bany adaptat i 4 quartos de bany per a home i dona. A més a més, disposa d’un jardí amb piscina coberta de 20m2.

Serveis

Professionals

Acolliment i convivència

Respir familiar

Menjador

Higiene personal

Atenció psicològica

Transport

Treball social

Fisoteràpia

Oci i lleure

Salut

1 Directora

1 Treballadora social

1 Psicòloga

2 Infermeres

2 Doctores

28 Monitors/es d’atenció directa

2 Pedagogues

1 Fisoterapeuta

2 Personal cuina

3 Persones neteja

EQUIPAMENTS