ACUDAM vetlla per millorar el compliment dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. Per aconseguir-ho, estableix una sèrie de sinergies institucionals i empresarials que ajuden a assolir aquesta fita.

CENTRES VINCULATS


El 1975 ACUDAM  va crear l’escola SILOÉ. Actualment l’escola és un centre públic d’educació especial que atén alumnes amb discapacitat intel·lectual d’edats compreses entre 3 i 20 anys de la comarca. Hi ha una estreta col·laboració entre ambdues entitats a tots els nivells.

La Llar Santa Anna del Castell del Remei, és un centre dirigit pels Germans Franciscans de la Creu Blanca, des del 8 de gener de 1978, atén persones amb discapacitat intel·lectual. Situada en una finca pertanyent al Castell del Remei. De forma històrica hi ha hagut una estreta  relació entre La Llar i l’ACUDAM.     Actualment compartim alguns dels nostres usuaris.

.

MEMBRES DE


ACUDAM és membre fundador de la Federació ALLEM, actualment aquesta agrupa a 17 entitats socials, sense ànim de lucre, dedicades a la prestació de serveis de suport per a les persones amb discapacitat de les comarques de Lleida.

Treballem conjuntament amb les entitats d’ALLEM mitjançant grups de treball, creant programes, projectes i campanyes de sensibilització i reivindicacions pel dret a les persones amb discapacitat.

DINCAT és la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i les seves famílies a Catalunya.

Dincat coordina, representa i defensa els interessos de prop de 300 entitats socials que treballen conjuntament per oferir serveis i suports que potencien l’autonomia de la persona i que garanteixen la seva plena inclusió a la societat en totes les etapes vitals i en tots els àmbits.

.

COL·LABORADORS INSTITUCIONALS


Ens públics que doten de recursos econòmics via subvenció o concert econòmic  a la nostra entitat. Podeu visitar l’apartat dades econòmiques del web en el següent enllaç a fi d’ampliar informació.

AJUNTAMENTS

COL·LABORADORS PRIVATS


VINCLES


Talma és una entitat sense ànim de lucre de la comarca de les Garrigues que treballa amb persones amb discapacitat, trastorn mental i/o risc d’exclusió social.

ACUDAM és client de  La Lleteria” projecte en comú entre Talma i la Granja Escola Les Obagues de Juneda.

El centre  l’Olivera fa ús de la sala multisensorial de l’ACUDAM. De forma mensual realitza sessions a la sala dirigides a estimular els seus usuaris mitjançant els diferents recursos que s’hi ofereix.

L’Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca (Amisol) és una entitat privada, sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1976. Treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. ACUDAM és client del CET Amisol, concretament comprem palets realitzats pel centre.