II JORNADA ACUDAM “INFLUENCERS 5G. PRESENT I FUTUR DE LA INCLUSIÓ.” #disCAPACITAT (20.11.20)

🆕 El 20 de novembre tindrà lloc online la II Jornada ACUDAM que porta per títol “Influencers 5G. Present i futur de la inclusió.” #disCAPACITAT en format taula rodona.


Una jornada online única a Catalunya. Una activitat docent dirigida a tot l’alumnat.

CONEIX ACUDAM EN AQUEST ENLLAÇ


ℹ️ SOBRE LA JORNADA

Tot i els avenços assolits els darrers anys pel que fa a la igualtat de drets i d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT, cal continuar desenvolupant accions que tinguin per finalitat donar a conèixer i visibilitzar les seves realitats i capacitats. Implementant actuacions que ajudin a trencar  els prejudicis encara existents que de forma directa dificulten la  inclusió real de les persones amb disCAPACITAT en la societat.

ACUDAM vol ajudar a contribuir amb aquest objectiu mitjançant les jornades que porten per títol el nom de la nostra organització.

El pròxim 20 de novembre en streaming (online) i des del Teatre L’Amistat de Mollerussa de les 10 h a les 11:30 h tindrà lloc la II Jornada ACUDAM. El teatre es convertirà en un plató des d’on es retransmetrà a tot Catalunya. Hi participaran diferents persones (ponents) influents que exposaran les seves  trajectòries de vida personals i professionals generant coneixement, reflexió, debat i aportant diferents visions sobre  la igualtat d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT. Per altra part, també es reflexionarà sobre la relació actual i de futur dels mitjans de comunicació vers les persones amb altres capacitats.

La jornada comptarà amb diferents recursos audiovisuals que la faran amena i on també se cerca la participació del públic. En aquest sentit, el públic podrà realitzar preguntes als ponents mitjançant AQUEST FORMULARI WEB  (es poden enviar les preguntes abans i durant la jornada) o ve també es podran realitzar el dia de la jornada via Twitter amb el hashtag #acudamjornada

📢 EL PÚBLIC

Adreçada al públic en general però que té un especial interès en la població jove. L’apropament de la realitat de les persones amb disCAPACITAT a les noves generacions de ciutadanes i ciutadans és clau per evitar resistències en la inclusió de totes les persones.


🖼️ EL CARTELL

Descarregar cartell en PDF o JPG.


 

🔝 PROTAGONISTES

PRESENTADOR I DINAMITZADOR

Apassionat de la seva professió, l’ofici d’escoltar i explicar històries.

Periodista dels Serveis Informatius de TV3. Recentment també ha estat col·laborador d’El Matí de Catalunya Ràdio.

ℹ️ Ampliar informació sobre Abraham Orriols.

PONENT

Empresària, esportista i abanderada del Pàdel en Cadira de Rodes.

Jugadora del Campionat d’Espanya de Pàdel en Cadira de Rodes (3a posició nacional femení), del Circuit Català (4a posició general) i presidenta del “Club Esportiu de Pàdel Adaptat Catalunya”.

ℹ️ Ampliar informació sobre Susana Rodríguez.

 

PONENT

Inquiet, somiador i comunicador són alguns dels adjectius que el defineixen.

Presentador del programa “Per què volen els avions” de TV3. Medallista Special Olympics a escala estatal i europea en la modalitat de natació.

ℹ️ Ampliar informació sobre Eloi Collell.

PONENT

Actiu i compromès amb la millora de la qualitat de vida de les persones.

Director del Centre de Recursos Educatius (CRE) ONCE Barcelona – Catalunya. Coordinador de l’àmbit d’intervenció del CRE a nivell educatiu a Aragó, Illes Balears, La Rioja i Navarra.

President del Club d’Esports Adaptats per a Cecs a Catalunya.

ℹ️ Ampliar informació sobre Manel Eximeno.


🔠 EL DESENVOLUPAMENT

Inici: 10 h

Finalització: 11:30 h

  • Benvinguda per part d’Abraham Orriols.
  • Intervenció Susana Rodríguez.
  • Intervenció Eloi Collell.
  • Intervenció Manel Eiximeno.
  • Taula rodona.  
  • Torn obert de preguntes del públic.

LES INCRIPCIONS I LA RETRANSMISSIÓ

INSCRIPCIONS TANCADES 19.11.20

Un cop realitzada la inscripció (gratuïta) i uns dies abans de la celebració de la jornada rebreu un correu electrònic personalitzat on us facilitarem l’enllaç de l’espai de retransmissió (canal de Youtube ACUDAM).


📧 📱 CONTACTE

Andreu Garcia

jornada@acudam.com

973 71 04 04 ext.127