Tertulià del programa “La Porteria” de Betevé i presentador del programa TEBvist. 

Estudia a l’escola d’educació especial L’Estel-Can Bori de Barcelona. Posteriorment es forma a l’Escola Taller Sant Miquel de Sant Feliu de Llobregat en jardineria i en formació ocupacional.

L’any 2011 accedeix al Centre Ocupacional del Grup Cooperatiu TEB, organització que acompanya projectes de vida de persones amb capacitats diverses.  Allí coneix i aprèn sobre el món de la televisió i les seves característiques a través del programa de televisió Tebvist. El Tebvist és un canal de televisió online realitzat per persones amb discapacitat intel·lectual, on hi participa com a presentador i guionista.

Amb Tebvist ha pogut entrevistar a personalitats com per exemple Xavier Trias, Carles Puyol, Artur Peguera, Antoni Bassas, Carles Capdevila, etc.

L’any 2014 presenta l’acte d’inauguració dels Special Olympics Catalunya, convertint-se en la primera persona amb discapacitat que els presenta. El mateix any participa en l’encesa de llums de Barcelona.

L’any 2016 realitza la inauguració del V Congrés del Tercer Sector juntament amb la periodista Mònica Terribas.

Actualment continua formant part del Tebvist i col·labora com a tertulià al programa esportiu “La porteria” de  Betevé, la televisió local de la ciutat de Barcelona, presentat per Pitu Abril i on cada dijous comparteix tertúlia amb en David Balaguer, en Mario Cifuentes i en Victor Lozano. A més a més, gaudeix d’una secció on repassa els millors partits del Barça de fa anys, anomenada “La Cristianpèdia”.

S’ha obert camí en el món de la comunicació per mèrits propis,  convertint-se en la primera  persona amb discapacitat intel·lectual en què  forma part d’una tertúlia televisiva esportiva de forma normalitzada.  

Tornar a la jornada.