V JORNADA ACUDAM #disCAPACITAT. Alumnat d’ESO, Batxillerat, FP i universitari. La Jornada online referent a Catalunya sobre la inclusió.

 

 


UNA ACTIVITAT DOCENT ÚNICA

Més de 6.000 alumnes d’ESO, Batxillerat, FP i universitat d’arreu han participat en les edicions anteriors.

3 persones extraordinàries  amb #disCAPACITAT exposaran les seves trajectòries de vida exemplars que trencaran prejudicis, tabús i reflexionaran sobre la “inclusió” a la societat conduïdes per la periodista Rut Camí.

El divendres 24 de novembre de les 10:00 h a les 11:30 h tindrà lloc la V Jornada ACUDAM en format taula rodona en streaming.


ℹ️ SOBRE LA JORNADA

Tot i els avenços assolits els darrers anys pel que fa a la igualtat de drets i d’oportunitats de les persones, cal continuar desenvolupant accions que tinguin per finalitat donar a conèixer i visibilitzar les seves realitats i capacitats. Implementant actuacions que ajudin a trencar  els prejudicis encara existents que de forma directa dificulten la  inclusió real de les persones amb disCAPACITAT en la societat.

ACUDAM vol ajudar a contribuir amb aquest objectiu mitjançant les jornades que porten per títol el nom de la nostra organització.

El pròxim 24 de novembre el Teatre L’Amistat de Mollerussa es convertirà en un plató divulgatiu des d’on es retransmetrà a tot l’alumnat de Catalunya. Hi participaran tres ponents influents que exposaran les seves  trajectòries de vida personals i professionals generant coneixement, reflexió, debat i aportant diferents visions sobre  la igualtat d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT.

El públic podrà realitzar preguntes als ponents mitjançant AQUEST FORMULARI WEB  (es poden enviar les preguntes abans i durant la jornada) o ve també es podran realitzar el dia de la jornada mitjançant les diferents xarxes socials de l’ACUDAM (missatge privat) #acudamjornada23


📢 EL PÚBLIC

Alumnat d’ESO, Batxillerat, FP i universitari.

L’apropament de la realitat de les persones amb disCAPACITAT a les noves generacions de ciutadanes i ciutadans és clau per evitar resistències en la inclusió de totes les persones.


🖼️ EL CARTELL

DESCARREGAR EN PDF


🔝 PROTAGONISTES

PONENT

Comunicadora, defensora dels drets laborals i aventurera.

Ambaixadora de la Fundació Adecco, conferenciant, autora del llibre “Marieta de l’ull viu” i esportista de referència.

AMPLIAR INFORMACIÓ

PONENT

Narrador d’històries i protagonista de la seva vida.

Còmic, monologuista i actor. Forma part de diferents projectes teatrals i cinematogràfics, individuals i col·lectius.

AMPLIAR INFORMACIÓ

PONENT

S’entrega al complet amb allò que creu.

Educadora, artista polivalent i una referent a Ponent de les persones amb #disCAPACITAT. Coprotagonista del reportatge “Amors Tutelats” de TV3.

AMPLIAR INFORMACIÓ

PRESENTADORA I DINAMITZADORA

Ajudar a comprendre allò que passa i perquè passa.

Actualment exerceix com a periodista a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, des del 2021

AMPLIAR INFORMACIÓ


🔠 EL DESENVOLUPAMENT

Inici: 10 h

Finalització: 11:30 h

Benvinguda per part de Rut Camí.

Intervenció de Maria Petit.

Intervenció de Clara Vila.

Intervenció de Marc Buxaderas.

Taula rodona. 

Torn obert de preguntes del públic.


INCRIPCIONS I RETRANSMISSIÓ

Un cop realitzada la inscripció (gratuïta) i uns dies abans de la celebració de la jornada rebreu un correu electrònic personalitzat on us facilitarem l’enllaç de l’espai de retransmissió (canal de Youtube ACUDAM).

 


  📧📱 CONTACTE

Andreu Garcia

jornada@acudam.com

686 346 369 – També per Whatsapp