PONENT

S’entrega al complet amb allò que creu.

Educadora, artista polivalent i una referent a Ponent de les persones amb #disCAPACITAT. Coprotagonista del reportatge “Amors Tutelats” de TV3.


Clara Vila neix a Torà (Lleida). Vinculada a l’entitat social Alba de Tàrrega. Actualment viu de forma independent amb la seva parella.

Treballada com a monitora de menjador per la cooperativa Lleure Quàlia a l’Escola d’Educació Especial Santa Maria de l’Alba. Està formada professionalment per treballar en nens amb autisme i també s’està formant per adquirir la titulació de monitora de lleure.

Ha estat coprotagonista del reportatge “Amors Tutelats“, una producció de TV3 produïda per Ottokar. Poden les persones amb discapacitat intel·lectual gaudir d’una vida emocional i sexual plena i satisfactòria? El documental, dirigit per Josep Morell i Jordi Vilar, és el retrat de dues històries d’amor que vencen prejudicis. 2022.

Recentment, el curtmetratge “Tocant de peus a terra” on n’és protagonista ha guanyat en la modalitat “Premi del Públic” del Festival de Curtmetratges Dulcinea.


⬅️ Tornar a la jornada.