PONENT

Comunicadora, defensora dels drets laborals i aventurera.

Ambaixadora de la Fundació Adecco, conferenciant, autora del llibre “Marieta de l’ull viu” i esportista de referència.


Té una discapacitat visual total. Ha cursat Integració Social i té un Màster en protocol i organització d’esdeveniments. Des del 2012 treballa al departament de comunicació de Hallotex , empresa tèxtil de moda.

Participa en el Campionat Europeu d’atletisme paralímpic a Swansea (Regne Unit) l’any 2014 en les modalitats 100 metres i salt de llargada.

L’any 2016 crea el projecte “Ulleres de sol” on duu a terme xerrades de sensibilització a escoles i centres educatius de secundària d’arreu.

Es converteix l’any 2019 en ambaixadora de la Fundación Adecco. Fent conferències per tota Espanya en relació amb els drets laborals de les persones amb discapacitat, sobretot en l’àmbit empresarial.

Esportista, corredora de fons “trail runnig”, escaladora i una apassionada de la muntanya, pujant a cims com l’Aneto. La seva ànima aventurera l’ha portat a recórrer un bon grapat de països i ha dut a terme diferents expedicions.

També ha publicat el llibre “Marieta de l’ull viu” juntament amb la periodista María Xinxó, on relata la seva història personal.

Web d’interès www.fundacionadecco.org/maria-petit

Xarxes: Twitter / Instagram


 ⬅️ Tornar a la jornada.