IV JORNADA ACUDAM #disCAPACITAT – LA JORNADA ONLINE REFERENT A CATALUNYA SOBRE LA INCLUSIÓ. Dirigida a l’alumnat d’ESO, Batxillerat, FP i universitari.


 

 

Una activitat docent única

Més de 4.000 alumnes d’ESO, Batxillerat, FP i universitat d’arreu de Catalunya han participat en les edicions anteriors.

3 persones extraordinàries  amb #disCAPACITAT exposaran les seves trajectòries de vida exemplars que trencaran prejudicis, tabús i reflexionaran sobre la inclusió a la societat conduïdes per la periodista Rut Camí.

El divendres 18 de novembre de les 10h a les 11:30h tindrà lloc la IV Jornada ACUDAM en format taula rodona en streaming.


ℹ️ SOBRE LA JORNADA

Tot i els avenços assolits els darrers anys pel que fa a la igualtat de drets i d’oportunitats de les persones, cal continuar desenvolupant accions que tinguin per finalitat donar a conèixer i visibilitzar les seves realitats i capacitats. Implementant actuacions que ajudin a trencar  els prejudicis encara existents que de forma directa dificulten la  inclusió real de les persones amb disCAPACITAT en la societat.

ACUDAM vol ajudar a contribuir amb aquest objectiu mitjançant les jornades que porten per títol el nom de la nostra organització.

El pròxim 18 de novembre el Teatre L’Amistat de Mollerussa es convertirà en un plató divulgatiu des d’on es retransmetrà a tot Catalunya. Hi participaran tres ponents influents que exposaran les seves  trajectòries de vida personals i professionals generant coneixement, reflexió, debat i aportant diferents visions sobre  la igualtat d’oportunitats de les persones amb disCAPACITAT.

El públic podrà realitzar preguntes als ponents mitjançant AQUEST FORMULARI WEB  (es poden enviar les preguntes abans i durant la jornada) o ve també es podran realitzar el dia de la jornada via Twitter amb el hashtag #acudamjornada22


📢 EL PÚBLIC

Alumnat d’ESO, Batxillerat, FP i universitari.

Obert a tota la ciutadania interessada.

L’apropament de la realitat de les persones amb disCAPACITAT a les noves generacions de ciutadanes i ciutadans és clau per evitar resistències en la inclusió de totes les persones.


🖼️ EL CARTELL

DESCARREGAR EN PDF


🔝 PROTAGONISTES

Compromès en millorar la vida de les persones.
Advocat i polític.
Primera persona amb disCAPACITAT al Parlament de
Catalunya.
President del Partit Demòcrata de Catalunya.

Exalcalde de Fonollosa.

Ampliar informació

 

No accepta un no per resposta.
Ha estat representant del col·lectiu de persones amb la síndrome de Down. Actor, medallista internacional i és tot un referent al territori.

Ampliar informació

 

Persegueix els seus somnis.
Medalla d’or als Jocs Paralímpics de Tokio 2021 a la prova dels 5.000 metres.
Subcampió del món i d’Europa dels 5.000 metres.

Ampliar informació

 

Ajudar a comprendre allò que passa i perquè passa.
Periodista dels Serveis Informatius de TV3. Reportera per a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Ampliar informació

 


🔠 EL DESENVOLUPAMENT

Inici: 10 h

Finalització: 11:30 h

Benvinguda per part de Rut Camí.

Intervenció de David Bonvehí.

Intervenció de Tonet Ramírez.

Intervenció de Yassine Ouhdadi.

Taula rodona. 

Torn obert de preguntes del públic.


 ✅ LES INCRIPCIONS I LA RETRANSMISSIÓ

Un cop realitzada la inscripció (gratuïta) i uns dies abans de la celebració de la jornada rebreu un correu electrònic personalitzat on us facilitarem l’enllaç de l’espai de retransmissió (canal de Youtube ACUDAM).

 


  📧📱 CONTACTE

Andreu Garcia

jornada@acudam.com

973 71 04 04 ext.127

686 346 369