Persegueix els seus somnis

Va néixer al Marroc. Quan tenia 6 anys, els seus pares es van desplaçar a Espanya i va ser aquí, on el Yassine va tenir tota la infantessa i adolescència.

Actualment viu amb dos dels seus  germans a Tortosa.

El Yassine cursa els seus estudis d´ESO amb adaptacions per a persones amb discapacitat visual a Tortosa, on coneix a la persona que l´introduiria al món de l´atletisme.

Al Yassine no li agradava l´atletisme, sinó el futbol, esport que gairebé tota la família practicava.

Després d’uns inicis amb poc convenciment, però on va coincidir amb atletes que ell ja coneixia, comença a aficionar-se i a entrenar amb certa assiduïtat.

Les primeres competicions les farà al 2014,en el món de la muntanya, el cros i la ruta, però no seria fins l’any 2019, quan, ja a la categoria de discapacitat visual, se li presenta l’ocasió de competir a nivell adaptat i aconsegueix una marca que li dona accés al Campionat del món, on queda segon.

A partir d’aquest moment, vindran tot un reguitzell d’èxits que van des de la consecució de plusmarques europees i mundials i amb el colofó als Jocs Paralímpics de Tokio 2020 a la prova de 5.000mts, on aconsegueix la medalla d’or.

En l’actualitat, El Yassine viu i entrena a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat de Barcelona a les ordres del Benito Ojeda.

Els objectius més immediats que persegueix passen pel Campionat del Món de París 2023 i els Jocs Paralímpics de París 2024.

Tornar a la jornada.