PONENT

Narrador d’històries i protagonista de la seva vida.

Còmic, monologuista i actor. Forma part de diferents projectes teatrals i cinematogràfics, individuals i col·lectius.


Neix a Aguilar de Segarra i és diagnosticat amb paràlisi cerebral tetraplègica espàstica. Cursa l’educació primària a l’escola Sant Jordi de Fonollosa i secundària i batxillerat a l’IES d’Auro de Santpedor. Actualment, està immers en diferents projectes tant individuals com col·lectius que tenen a veure amb el món del teatre.

En l’àmbit professional engega, l’any 2016, el projecte “Posa un discapacitat a la teva vida” que consisteix a promoure la normalització de les persones amb diversitat funcional en aquesta societat. Ho fa a partir de dos formats. Un és el monòleg, amb un caire més fresc i humorístic, enfocat al públic en general. L’altre és la xerrada o conferència (Els límits estan a la teva ment), amb un caire més acadèmic i pedagògic, enfocat a escoles i instituts. A banda d’això, ha participat en diversos muntatges teatrals i cinematogràfics com poden ser les obres de teatre “Mare de sucre” i “Els àngels no tenen fills”, i el curtmetratge “De sucre”.

S’ha convertit en una persona referent del col·lectiu de persones amb discapacitat, amb un missatge directe, trencador i pedagògic.

Web d’interès www.marcbuxaderas.com

Xarxes: Instagram, Youtube i Facebook


⬅️ Tornar a la jornada.