La Fundació Privada Josep Anton Cerqueda col•labora un any més amb l’ACUDAM (25.02.19)

La Fundació porta anys col·laborant amb la nostra entitat en diferents projectes i actuacions que fan possible la millora de la qualitat de vida de les persones ateses.

La sala de rehabilitació del Taller ACUDAM ha estat un dels diferents espais beneficiats d’aquesta col·laboració. Ja feia anys que el parquet de la sala estava malmès i feia falta una renovació per poder oferir una millor atenció a les persones que es beneficien dels serveis de fisioteràpia i ergonomia. El servei que es presta a la sala pretén fer un treball preventiu a través de la fisioteràpia i l’ergonomia, a una població amb discapacitat intel·lectual i/o motriu que presenta bàsicament patologies neurològiques i reumàtiques, que limiten el desenvolupament de les activitats de la vida quotidiana i que amb l’edat es fan cròniques.

Un altre servei que s’ha beneficiat de la col·laboració de la Fundació ha estat el servei de cuina del Taller, el qual ha pogut adquirir un carro calent. Aquests carros permeten emmagatzemar els aliments i preservar-los un cop cuits a temperatura  òptima per la seva ingesta. Gràcies amb aquest recurs  els diferents torns que es realitzen al menjador en seran beneficiats.

I per últim ha estat possible l’adequació  d’un nou espai de treball a la secció de manipulats del Centre Especial de Treball (CET) de l’ACUDAM.

Amb les tres actuacions, la Fundació ha realitzat una aportació econòmica total de 12.485€.

Volem fer públic el nostre agraïment vers  la Fundació Josep Anton Cerqueda per la seva col·laboració desinteressada ajudant així en la millora de la qualitat de vida de les persones ateses a l’ACUDAM.

Gràcies.