UN TRIMESTRE AMB LA COVID-19 (16.06.20)

Tornen ELS BREUS de l’ACUDAM després de molt de temps, en aquesta ocasió per fer un repàs sobre la  situació viscuda a la nostra entitat al llarg del darrer trimestre.

Noranta dies d’esforç, superació i compromís. La situació de crisi sanitària viscuda per la Covid-19 ha condicionat el funcionament de la nostra entitat i el de tothom, obligant a adaptar-nos a ella i fer front al virus implementant mesures i normes de prevenció en els diferents serveis i seccions de l’entitat.

Activitat als Serveis d’Habitatge de l’ACUDAM.

ACUDAM al llarg d’aquest temps ha anat publicant informacions i comunicats per tal d’explicar l’estat de l’entitat en relació amb la crisi sanitària (podeu consultar aquestes publicacions en aquest enllaç).

Ja sigui en l’àmbit laboral o de comunicació amb els familiars i les amistats, la crisi ens ha fet veure que existeixen recursos tecnològics com les videotrucades que faciliten el contacte entre les persones i que ens podem beneficiar del seu ús.

L’Atilano gaudeix d’una videotrucada amb la seva família a Habitatges.

No ha estat fàcil, però un cop més ACUDAM ha acompanyant a les famílies i les persones ateses en aquesta situació complexa. I com ens podíem esperar, la Covid-19 també ens ha afectat, per sort, de forma poc virulenta (llegir comunicat al respecte). 

Realització d’un test serològic ràpid de Covid-19 a un treballador del Centre Especial de Treball.

Durant el transcurs de la pandèmia, el passat 30 d’abril  ACUDAM va complir 45 anys, 45 anys acompanyant projectes de vida! Un aniversari en circumstàncies excepcionals però mantenint la mateixa motivació que sempre per continuar millorant la tasca realitzada durant aquest llarg trajecte.

Imatge del vídeo de celebració del 45è aniversari de l’ACUDAM que es va difondre en les xarxes socials.

Un cop més, agraïm la col·laboració i suport de totes les famílies, persones ateses, treballadors i treballadores, socis, clients, col·laboradors, proveïdors, empreses, entitats amigues i administracions que ens han ajudat i recolzat en aquesta situació.  

Mirem el futur amb optimisme i positivisme, l’experiència adquirida a causa de la crisi sanitària ens permetrà afrontar nous escenaris amb major eficàcia i eficiència.

Esperem poder retrobar-nos amb tots vosaltres tan aviat com es pugui.

ACUDAM