ACUDAM TRIA NOVA IMATGE CORPORATIVA. Marc Sorolla Sanchez guanyador del CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM (17.12.18)

 

Marc Sorolla recollint el premi com a guanyador del concurs

Marc Sorolla Sanchez guanyador del CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM.  El concurs ha tingut una participació de 198 propostes provinents d’arreu de l’Estat  i d’internacionals com d’Argentina,  Uruguai, Veneçuela, Croàcia, Colòmbia i Mèxic.

Logotip guanyador del concurs.

El tradicional dinar de Nadal de l’entitat celebrat ahir diumenge dia 17 a Barbens (Pla d’Urgell) va acollir l’entrega de premis del certamen. El concurs s’ha resolt amb dos accèssits; per Àlex Moreno Lara i Jesús Palau Botines i la candidatura guanyadora ha estat per Marc Sorolla Sanchez,  tots tres dissenyadors provinents de terres Lleidatanes.

El concurs es va iniciar el passat 13 de setembre i ha  comptat amb el suport d’Xtrategics, l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya , el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Lleida la qual ha estat el principal ens patrocinador del concurs.

El procés final del concurs ha estat participatiu. Finalitzat el termini de presentació de candidatures va tenir lloc una tria tècnica de les propostes per Gemma Masó (Directora de projectes de Xtrategics) i per Xavier Brufau Muntané (Director creatiu de depastademoniato i professor d’ESDAP Catalunya). Les candidatures restants, van ser valorades per un jurat format  per diferents persones implicades amb l’entitat les quals varen escollir per consens tres propostes finalistes.  Finalment, la candidatura guanyadora ha sorgit d’aquestes  tres propostes que  han estat sotmeses a votació de persones ateses de l’entitat, famílies i treballadors/es.  La proposta de Marc Sorolla ha tingut l’aval del 54 % de les votacions.

 

Segons Sorolla, el disseny del logotip s’ha basat mitjançant la lletra “A” de l’ACUDAM. El qual mostra  6 pètals que aporten alegria i felicitat. Els pètals representen els 6 valors de l’entitat, que junts formen el logotip d’inclusió.