JA TENIM ELS 3 LOGOTIPS FINALISTES DEL CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM

Avui dilluns 10 de desembre de 2018 fem públic els tres logotips finalistes del CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM. Aquest diumenge dia 16 de desembre i durant el transcurs del dinar de Nadal de l’entitat tindrà lloc la resolució del concurs, la qual tindrà  dos accèssits i una candidatura guanyadora. Des de l’ACUDAM agraïm a totes les persones que han participat en el concurs i mencionar que no ha estat gens fàcil arribar fins aquestes tres candidatures donat la gran qualitat dels treballs presentats. Amb un total de 195 propostes provinents d’arreu de l’Estat, Europa i del continent Sud-americà. Ens reiterem, moltes gràcies a totes les persones que heu participat.

 

Candidatura Nº 46

Descripció segons l’autor/a: “A través de la “A”,  inicial de la paraula ACUDAM, es repeteix sis vegades evocant la figura de l’antic logotip. També s’interpreta com una agrupació de diverses persones que s’uneixen per formar una unitat més gran, sòlida i cohesionada”.

Candidatura Nº 88

Descripció segons l’autor/a: “La forma, una mà i una cara en la qual les línies es fonen entre elles, representen la unió del treball i l’intel·lecte. Donant resposta a les necessitats d’integració de les persones mitjançant el treball i l’ocupació terapèutica”.

.

Candidatura Nº 183

Descripció segons l’autor/a: “Disseny de la imatge de l’ACUDAM mitjançant la A .Logotip en que es mostra 6 pètals que aporten alegria i felicitat. Els pètals representen els 6 valors de l’entitat, que junts formen el logotip d’inclusió”.

.