VISITA DEL CONSELLER DEL DEPARTAMENT DE DRETS SOCIALS (29.03.23)

El dimecres 29 de març vam poder gaudir de la visita del Conseller del Departament de Drets Socials Hble. Sr. Carles Campuzano i Canadès.

Aprofitant l’avinentesa de la visita del conseller al municipi de Mollerussa, ACUDAM va poder mostrar-li el bar gastronòmic BO by Ilersis & ACUDAM, un projecte social nascut de l’aliança entre ILERSIS i ACUDAM.

Durant la visita, diversos membres de l’entitat van poder establir un diàleg distès sobre el futur i reptes dels serveis d’atenció a les persones que ell dirigeix des de la seva Conselleria. Al mateix temps, van poder degustar alguns dels excel•lents productes oferts per BO by Ilersis & Acudam.

En aquest espai de trobada van participar el Hble. Sr. Carles Campuzano i Canadès, l’alcalde de Mollerussa Marc Solsona, la Directora dels Serveis Territorials de Drets Socials Eugència Puig-gròs i la regidora d’Acció Social i Comunitària Anna Carner.

Agrair l’actitud propera que el conseller i la resta de representants de les administracions van mostrar. I posem en valor el profund coneixement del sector que el Conseller disposa per la seva llarga trajectòria de defensa dels drets de les persones amb discapacitat i per la seva etapa com anterior president de Dincat.

Atentament,
ACUDAM

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19.


Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.