SOM ACUDAM, EL SERVEI DE NETEJA (16.03.18)

Avui us presentem un servei que habitualment  no és molt visible públicament però que és de gran importància, com la resta de serveis i treballs que es realitzen en la nostra entitat. Avui els Breus de l’ACUDAM  us presenten el SERVEI DE NETEJA.

Es beneficia d’aquest servei tota l’ACUDAM. Tots els centres, tots els espais, totes les activitats. Actualment 8 professionals hi treballen realitzant tasques de neteja i manteniment d’espais, mobiliari i superfícies. Alhora, desenvolupen el seu treball seleccionant tècniques, productes i maquinària per aconseguir una bona higienització, conservació i manteniment dels entorns. Complint amb la normativa aplicable en competències de seguretat i salut.

Tasques:

  • Selecció dels productes de neteja més adequats pels diferents tipus de mobiliari i superfícies.
  • Neteja de vidres d’edificis i locals.
  • Neteja del mobiliari.
  • Realitzar l’inventari de béns de neteja per assegurar que els subministres siguin adequats i que  es disposi d’estoc d’aquests.
  • Neteja de sòls, parets, sostres d’edificis i locals.
  • Neteja i tractament de superfícies en edificis i locals utilitzant maquinària.
  • Assegurar-se de seguir els estàndards de seguretat i salut laborar, tècnics i d’higiene.

Algunes de les professionals:

La Irene Sòria i la Cristina Fonseca treballen als Serveis d’Habitatge, realitzant tant tasques interiors com exteriors.

Júlia Cama (CET)

“Fa quasi 3 anys que estic aquí. Cadascú té una zona assignada de treball i està molt bé, cadascú és responsable de lo seu. Estic bé a l’ACUDAM”.

Liana Onaca (Habitatge i Taller Ocupacional)

“Fins que no vaig entrar a l’ACUDAM mai havia tingut relació amb les persones amb discapacitat intel·lectual, i amb elles estic molt a gust. Si tot continua igual, d’aquí a uns anys espero continuar a l’ACUDAM, m’agrada”.

Yolanda Cruz (Taller Ocupacional)

“M’agrada el tracte, la gent, estic a gust. I tinc un bon horari que em permet conciliar la vida laboral i familiar”.


Pilar Martín (Taller Ocupacional)

“25 anys a l’ACUDAM! Els primers anys tenia molta feina, ja que estava sola, ara al disposar de més companyes al servei, puc fer millor la meva feina. Estic contenta de la feina i tinc salut!”.