SEGONA EDICIÓ DEL NO SURRENDER FESTIVAL (09.05.18)

El  festival tornarà a ser solidari amb ACUDAM amb la venda de les xapes dissenyades  per Vizcarra.

Vilanova de Bellpuig acollirà la segona edició del festival els dies 29 i 30 de juny. L’any passat es va interpretar “No Surrender” i aquest any la cançó escollida ha estat “Badlands”.

A més a més aquest any el festival tindrà novetats com el No Surrender Kids, una actuació prèvia al festival (diumenge dia 10 de juny) on infants i joves menors de 15 anys podran assajar el tema “Badlands” i així facilitar la seva actuació de cara al festival.

Com l’any passat, diferents músics d’ACUDAM participaran en el festival amb el suport de Pilar Pelegrí (mestra de música de l’entitat).

Pel que fa a les xapes, els diners de la seva venda es destinaran a l’ACUDAM de forma integra, això serà possible gràcies al patrocini d’aquestes per John  Dere “tractor oficial del festival”.  Aviat farem públic els diferents punts de venda. Destacar la presència del Sr. Postu  en la presentació del festival el qual va manifestar tot el seu suport amb aquest esdeveniment.

Us deixem un el recull d’imatges de la presentació que va tenir lloc ahir dimarts 8 de maig. Per ampliar informació podeu  visitar la noticia realitzada per territoris.cat

I Love lo jefe!