La Fundació Roviralta recolza el projecte d’ergonomia del Centre Especial de Treball ACUDAM (17.10.23)

 

Emocionats amb les noves cadires i tamborets regulables!

La Fundació Roviralta ens ha recolzat amb un ajut econòmic de 2.000 euros que ha fet possible aquesta adquisició per al projecte d’ergonomia del Centre Especial de Treball ACUDAM.

L’ergonomia es basa en el disseny i l’adaptació dels llocs de treball, les tasques que es realitzen en ell i les eines que s’utilitzen tenint en compte la capacitat funcional de la persona per fer una tasca més eficaç i amb els menors problemes de salut.

Els treballadors i treballadores de la secció de Manipulats i de la secció de Cortines duen a terme una jornada laboral amb moviments molt repetitius, que influeixen en l’àmbit de salut en la zona de les espatlles i de les cervicals. Per fer-hi front, hem pogut adquirir una partida de tamborets i cadires regulables que contribueixen a lluitar contra les afeccions de salut esmentades.

L’objectiu d’aquesta adquisició és millorar la salut i la qualitat de vida adaptant els llocs de treball, facilitant el màxim de confort tot evitant o disminuint l’aparició de patologies vinculades a la feina.

En total hem pogut adquirir 14 cadires i 8 tamborets regulables.

ACUDAM expressa el seu agraïment a la Fundació Roviralta per aquesta contribució.


Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100% pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19.


Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.