PRESENTACIÓ CONCURS NOU LOGOTIP ACUDAM (13.09.18)

La seu de l’ACUDAM ha acollit la presentació del concurs.  Es farà difusió del concurs a nivell estatal i és de caràcter universal. L’objectiu del concurs és trobar un logotip destinat a ser la nova imatge corporativa de l’ACUDAM. Adreçat a professionals i estudiants del disseny gràfic amb un premi per l’opció guanyadora de 2.000€ i 2 premis per als dos finalistes de 500€ (accèssits).

La presentació del concurs ha anat a càrrec:

  • Sr. Josep Borrell, director dels Serveis territorials de Cultura a Lleida.
  • Sra. Angelina Roure presidenta de l’ACUDAM.
  • Sr .Xavier Brufau, director creatiu de depastademoniato i professor d’ESDAP Catalunya.
  • Sra. Gemma Masó , directora de projectes de Xtrategics (jurat).

Les propostes del nou logotip de l’ACUDAM s’han de presentar utilitzant els formats SVG, AI i EPS (formats vectorials) i podran ser individuals o per equips. Cada participant podrà presentar un màxim de dues propostes i podran concursar totes aquelles persones físiques o jurídiques de qualsevol nacionalitat.

El nou logotip ha de representar la missió, visió i els valors de l’entitat, mantenint  les sigles actuals.

El període de presentació de les propostes finalitzarà el dia 9 de novembre de 2018 a les 23:59 hores.

El concurs tindrà dues fases:

1a Fase: en la que el Jurat escollirà tres propostes finalistes.

2a Fase: Les tres propostes finalistes seran sotmeses a un procés de votació per part dels usuaris/àries, famílies i treballadors/es de l’ACUDAM, donant com a resultat l’opció guanyadora.

Els membres del jurat no  coneixeran en cap moment l’autoria de les obres fins un cop resolt el concurs.

Cada fitxa de participació estarà vinculada a un número que s’afegirà als arxius gràfics dels logotips, de tal manera que el jurat solament coneixerà la identitat del concursant/s un cop s’hagi resolt el concurs.

La resolució de l’opció guanyadora es farà pública el dia 16 de desembre de 2018 durant el transcurs del dinar de Nadal de l’entitat.

La correspondència, de tot tipus, referida a aquest concurs es mantindrà mitjançant correu electrònic a l’adreça: logotip@acudam.com

Link espai web concurs: https://www.acudam.org/concursnoulogotip/