PORTES OBERTES DEL CENTRE ESPECIAL DE TREBALL ACUDAM. Del 22 al 26 de novembre de 2021

Aquest any es compleixen 20 anys del seu trasllat al polígon de Vila-sana (Lleida), una fita històrica que ha ajudat a desenvolupar-lo tal com el coneixem avui en dia.

Per commemorar la celebració del 20è aniversari del trasllat del Centre Especial de Treball ACUDAM (CET ACUDAM), organitzem unes jornades de portes obertes dirigides a tota la ciutadania (professionals, estudiants, grups, persones a títol individual…)

En aquestes portes obertes podreu conèixer mitjançant una visita guiada (gratuïta) les persones treballadores, les instal·lacions i els diferents productes que produïm.  

El CET ACUDAM actualment ocupa laboralment a 75 persones amb discapacitat intel·lectual del Pla d’Urgell i rodalia. Compta amb una plantilla total en temporada alta d’unes 170 persones treballadores i és un dels principals CET’S de Catalunya en volum de facturació i d’exportació, convertint-lo en un exemple de desenvolupament, inclusió laboral i de viabilitat empresarial.

Fabriquem alvèols, planters, safates i protectors per al sector de la fruita i per al sector forestal; fabriquem cortines de porta, persianes alacantines i altres complements decoratius i també mosquiteres per a portes i finestres. A més, disposem d’un viver a Castellnou de Seana on fem créixer plançons d’olivera de la varietat arbequina i tenim un servei de manipulats i empaquetament manual que és usat per empreses de diversos sectors. ACUDAM compta amb la Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP), que, de forma integrada al CET, té cura de realitzar accions que permetin mantenir i millorar la qualitat de vida de les persones ateses al servei.


RESERVA LA TEVA VISITA GUIADA

Els horaris de les visites seran de 10 h a 11:30 h i de 12 h a 13:30 h (exceptuant el dimecres dia 24 de novembre on sols hi ha el passi de les 12 h a les 13:30 h).

👥 Si vols participar en les jornades de portes obertes, posa’t en contacte a comunicacio@acudam.com  o al 686 346 369 (també per Whatsapp).

🛡️ Les visites es desenvoluparan sota les habituals mesures de protecció i prevenció vers la covid-19.

Inscripcions fins al dimecres 17 de novembre de 2021.


▶️ Coneix a les persones treballadores del Centre Especial de Treball ACUDAM