JORNADA SOLIDÀRIA DE FUTBOL INCLUSIU “PASSA-LA!” (17.06.23)

 

Issam Charah, un jove streamer esportiu de Bell-lloc d’Urgell juntament amb el suport diferents col·laboradors ha organitzat el proper dissabte 17 de juny a Golmés una jornada de futbol inclusiu. Els equips seran mixtes entre persones influents en les diferents xarxes socials (streamers, youtubers, tiktokers…),  periodistes i persones amb disCAPACITAT de la nostra entitat i de l’escola Siloé).

La jornada tindrà lloc al camp de futbol de Golmés entre les 10:30 h i les 14:30 h i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida i altres institucions i empreses. ACUDAM també col·labora en l’organització d’alguns àmbits de la jornada.  

On aniran a parar els beneficis  de l’esdeveniment?

A l’ACUDAM es destinaran per a la compra de material esportiu específic com ulleres adaptades, cascs i altres recursos esportius.  Per l’Escola Siloé es destinaran a la compra d’un gronxador inclusiu pels nens i nenes amb mobilitat reduïda.

A més a més, durant la jornada a Golmés tindran lloc actuacions musicals, una animació teatral inclusiva a càrrec de la Fundació Ilersis, esmorzar popular, sorteigs varis, photocoll… i molt més.

ACUDAM agraiex a l’Issam i als seus col·laboradors per aquesta fantàstica iniciativa.

Us anirem informant de les novetats de l’esdeveniment.


Descarregar PDF presentació jornada per a empreses i col·laboracions.

Vols col·laborar? Contacta a hola.passala@gmail.com o al 699 006 306


JA A LA VENDA LES ENTRADES!

👉 ADQUIREIX-LES AQUÍ

Dues opcions:


COM VEURE-HO ONLINE?

Tots els partits de la jornada estaran retransmesos en directe a través del canal de Twitch d’ISSAM CHARAH.


Podeu conèixer a l’Issam i l’actualitat de la jornada pels seus canals a Twitter, Instagram i Twitch.