NDP – ACUDAM millora la seva mobilitat gràcies al suport de la Fundació “la Caixa”. 18.01.24

 

L’entitat social rep una aportació econòmica de 9.000 € de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, que ha permès a l’ACUDAM adquirir un nou vehicle adaptat per al servei de transport de l’organització.  

La mobilitat és un aspecte fonamental per a la qualitat de vida de totes les persones, i per aquelles que requereixen disposar de vehicles adaptats exerceix un paper crucial en la seva independència i participació en la comunitat. La creació i utilització de vehicles adaptats no sols representen un avanç tecnològic, sinó que també facilita la inclusió i contribueix en la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat.

Així doncs,  l’entitat social del Pla d’Urgell ha pogut adquirir un furgó de passatgers que té una capacitat total de nou places i també compta amb una plaça adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que utilitzin cadira de rodes, ubicada a la part posterior del vehicle. A més a més, s’hi ha instal·lat diferents adaptacions i suports per als passatgers.  

Jordi Garriga, president de l’ACUDAM ha agraït “el suport històric que CaixaBank i la Fundació “La Caixa” venen realitzant cap a la nostra organització. Aquesta última aportació ens ha permès adquirir un vehicle que feia temps que esperàvem i que cobrirà les necessitats actuals de transport de l’entitat”.

El cost total del vehicle i la seva corresponent adaptació ha estat de quasi 39.000 euros.