NDP – PASSA-LA! Una iniciativa esportiva inclusiva i solidària única a Catalunya (01.06.23)

La jornada que tindrà lloc a Golmés es vol convertir de la mà d’Issam Charah en l’esdeveniment esportiu referent a les xarxes socials el pròxim 17 de juny. 

El jove streamer esportiu de Ponent juntament amb el suport diferents col·laboradors ha organitzat al camp de futbol de la localitat del Pla d’Urgell una jornada de futbol inclusiu. Els equips seran mixtos entre persones influents en les diferents xarxes socials (streamers, youtubers, tiktokers…), periodistes i persones amb disCAPACITAT de l’ACUDAM i alumnes de l’escola d’educació especial Siloé.

Adrián Sánchez (youtuber), Marc Vidiella (caster i streamer de Twitch), David Bernabeu (periodista) o Alícia Gálvez (Tiktoker) seran alguns dels influencers que hi participaran. La jornada es celebrarà entre les 10:30 h i les 14:30 h i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida i altres institucions i empreses del territori.

En la seva vessant esportiva, es disputarà en format “final four” entre els diferents equips realitzant encreuaments entre els guanyadors.

Les entrades per assistir com a públic es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Golmés a un preu simbòlic de 3 euros. Paral·lelament a la venda d’entrades també hi ha iniciada una campanya de crowdfunding. Tots els beneficis es destinaran íntegrament a l’escola i a l’entitat social. Concretament, en el cas de l’ACUDAM es destinaran per a la compra de material esportiu específic com ulleres adaptades, cascs i altres recursos. Per l’Escola Siloé es destinaran a la compra d’un gronxador inclusiu pels nens i nenes amb mobilitat reduïda.

Durant la jornada tindran lloc actuacions musicals, una animació teatral inclusiva a càrrec de la Fundació Ilersis, esmorzar popular, sorteigs varis, photocoll… i molt més.

El camp de futbol de Golmés ha acollit avui la seva presentació amb la participació de l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís, d’Issam Charah, organitzador,  i de representants de l’escola i de l’ACUDAM.  

Calvís ha destacat que “és un orgull per al nostre poble poder col·laborar amb una iniciativa solidària com aquesta, on tots ens hi hem de sumar”.

Issam Charah , ha compartit la seva alegria per poder dur a terme la jornada “estic molt feliç que aquesta jornada esportiva solidària es pugui dur a terme”.

L’esdeveniment també es podrà seguir en directe pel canal de Twitch de l’Issam.