NDP – FUTBOL QUE SUMA. El CFJ Mollerussa i ACUDAM uneixen forces per a una comunitat esportiva més inclusiva (26.10.23)

Avui, el CFJ Mollerussa i l’entitat social ACUDAM han formalitzat un nou conveni de col·laboració, restablint una aliança que va ser interrompuda per la pandèmia. Aquest acord representa un pas endavant cap a una comunitat esportiva més inclusiva.

Com a fets més destacats, el conveni facilitarà la integració d’un equip de membres de l’ACUDAM en l’organigrama esportiu del CFJ Mollerussa. Això donarà lloc a la creació de l’equip de futbol CFJ Mollerussa & ACUDAM que competirà en els esdeveniments esportius organitzats per la Federació ACELL. Aquesta federació esportiva és on competeixen els equips i entitats d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. A més a més, aquest equip també lluirà l’escut del club en tots els partits. El CFJ Mollerussa i ACUDAM es donaran suport i col·laboració mútua en els projectes i activitats on puguin tenir cabuda.

D’esquerra a dreta: Marc Andorrà, Jaume Vallverdú i Nicolau Sisqués.

Jaume Vallverdú, president del CFJ Mollerussa, ha posat en valor “hem volgut que ACUDAM formi part del nostre club, que s’integri dins l’organigrama esportiu i que competeixin com un equip més”.

Nicolau Sisqués, gerent de l’entitat social del Pla d’Urgell ha destacat la importància de poder integrar les entitats que atenem persones amb altres capacitats als clubs esportius de forma ordinària: “aquesta integració forma part de les línies i eixos estratègics de l’entitat i volem potenciar aquest tipus d’accions inclusives”.

Marc Andorrà, com a representant dels jugadors de futbol de l’ACUDAM “a partir d’ara defensarem l’escut quan juguem a la Federació ACELL, intentarem guanyar els màxims partits que puguem, farem tot l’esforç”.

Diferents jugadors del primer equip i de l’ACUDAM han immortalitzat aquesta col·laboració a l’estadi de futbol municipal de la ciutat. 

Juame Borrell i Marc Andorrà de l’ACUDAM amb la samarreta del 1r equip del CFJ Mollerussa.