NDP – EL “PASSA-LA!” SOLIDARI (12.04.24)

El passat mes de juny Issam Charah un jove streamer esportiu de Bell-lloc d’Urgell va organitzar un esdeveniment inèdit a Ponent el “Passa-la!”. Una jornada solidària de futbol inclusiu celebrada a Golmés amb influencers d’arreu del país.

Una cinquantena de tiktokers, youtubers, instagramers i twitchers vinguts de diferents contrades amb milions de seguidors entre totes i tots, van fer possible la primera edició d’aquesta jornada solidària amb ACUDAM i l’escola Siloé.

Issam Charah al centre de la imatge acompanyat per dos joves de l’ACUDAM i el Siloé respectivament.  

L’esdeveniment va captar fons a través de la venda d’entrades, detalls solidaris i una campanya online de micromecenatge. En el cas de l’ACUDAM els beneficis s’han destinat a la compra de 3 ulleres esportives adaptades per a esportistes de l’entitat. En el cas de l’escola Siloé, finalment, ha servit per sufragar part de les despeses del mural artístic del centre. La donació aconseguida per a cada centre ha estat finalment de 1.000 euros.

Adrián Sánchez (youtuber), Marc Vidiella (caster i streamer de Twitch), David Bernabeu (periodista), Alícia Gálvez (Tiktoker) o Cullera (tiktoker) van ser alguns dels creadors de contingut que hi van participar.

Ahir divendres va tenir lloc l’escenificació de la col·laboració, a més a més, Issam Charah va fer públic que el dissabte 18 de maig tindrem la segona edició amb diferents creadors de contingut encara més mediàtics i mantenint el vessant solidari i inclusiu que ha caracteritzat al Passa-la!