NDP – ACUDAM entitat premiada amb el projecte #CompromísDigital 2022 de Xtrategics (26.05.22)

La iniciativa Compromís Digital va néixer l’any 2013 amb l’objectiu d’impulsar digitalment entitats sense ànim de lucre.

Es tracta d’una iniciativa de responsabilitat social corporativa de la firma Xtrategics, per a col·laborar en el desenvolupament i impuls de les entitats socials de les comarques de Lleida, dotant-les d’una presència, eines i suport que permetin assolir de forma eficaç els seus reptes,  incrementant la presència a internet o activant projectes d’innovació digital. Aquest any, l’entitat del Pla d’Urgell ACUDAM ha estat escollida per ser la beneficiària d’aquesta actuació. 

L’Associació Alba de Tàrrega, Down Lleida o ASPID han estat algunes de les entitats que s’han beneficiat en edicions anteriors.

ACUDAM destinarà el Compromís Digital a l’organització i millora de l’estratègia i ecosistema digital. A més a més, també li permetrà optimitzar els seus actius en les diferents plataformes digitals mitjançant assessorament, formació i hores de treball tècnic.

ACUDAM, que aquest any inicia un procés de transformació digital, compta també amb el suport de la Fundación Banco Santander que va dotar-la de diferents recursos tecnològics, que ajudaran a evitar l’anomenada bretxa digital de les persones ateses. Ara, amb el suport de l’empresa referent en transformació digital del territori lleidatà, possibilitarà la creació i implementació de l’estratègia digital.

Jordi Martinez, director de Xtrategics ha destacat que el #CompromísDigital és possible gràcies a tot l’equip de l’empresa, un equip de professionals compromesos. També ha comentat que el programa #CompromísDigital és una mostra més, de moltes, que el teixit empresarial del territori ha estat i continuarà estant implicat amb la xarxa d’associacions i entitats, revertint a la societat per intentar fer-la millor.

Per la seva part, Jordi Garriga, president de l’ACUDAM ha posat de manifest que d’entre les diferents estratègies de treball de l’entitat d’aquest 2022, la renovació tecnològica i la transformació digital que s’està produint estan impulsades per la Junta Directiva. “Calia renovar-nos i actualitzar-nos en aquest àmbit, el suport que ens brinda Xtrategics permetrà continuar treballant en aquesta línia i de forma directa repercutirà en millorar la tasca social que desenvolupem”.

Jordi Garriga (esquerra) i Jordi Martinez (dreta)