NDP 18.05.24 INFLUENCERS D’ARREU SE CITEN A GOLMÉS PER SOLIDARITAT

El jove creador de contingut de Bell-lloc d’Urgell Issam Charach, ha organitzat per segon cop la jornada de futbol inclusiva i solidària “Passa-la!” per ACUDAM i l’escola Siloé.

El camp de futbol de la localitat del Pla d’Urgell ha acollit l’esdeveniment. Els beneficis d’aquesta jornada es destinaran íntegrament per a l’entitat i l’escola. Un total de 80 persones distribuïdes en sis equips mixtos provinents de l’ACUDAM, l’escola Siloé, periodistes i creadors de continguts rellevants de diferents plataformes han estat els protagonistes del campionat. Pau Segarra (Cullera), Alícia Gálvez, Jony de “Viviendo en la calle” i Adrian Sánchez, han estat alguns dels influencers que han participat en l’esdeveniment solidari, els quals amb la suma d’alguns d’ells, sumen fins a més de 5.000.000 de seguidors i seguidores.

En el seu vessant esportiu, s’han dut a terme una “lliga” classificatòria que ha servit per organitzar les fases eliminatòries del campionat. Ha estat retransmesa en directe pel canal de Twitch d’Issam Charach i d’altres generadors de contingut.

L’esdeveniment ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Golmés, la Diputació de Lleida, empreses i entitats del territori. Ha captat fons a través de la venda d’entrades, via crowdfunding i també amb la subhasta d’una samarreta de PSG firmada per l’entrenador Luis Enrique.

Issam (tercer per l’esquerra) acompanyant per diferents participants.

Issam Charch ha volgut reiterar que “l’esport uneix a les persones, tots tenim diferències, però l’esport, ens permet compartir valors i ser tots iguals, el Passa-la ens permet unir”.

La recaptació final dels fons es farà pública en unes setmanes i els beneficis es destinaran concretament a l’adquisició de recursos i/o activitats esportives per l’escola Siloé i de l’ACUDAM.