LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK TORNEN A RECOLZAR ACUDAM AMB ELS SEUS DARRERS PROJECTES.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de 14.500 € de la Fundació “la Caixa” permetrà a l’ACUDAM fer realitat la millora de la sala d’estimulació multisensorial i l’adquisició  de diferents aparells que milloraran la circulació sanguínia de les persones ateses a l’entitat.

Pel que fa a la millora de la sala d’estimulació multisensorial, ACUDAM podrà adquirir gràcies al suport de l’entitat bancària el projector “OmiVista mobii”. És un projector audiovisual d’última generació que permet projectar les aplicacions de l’aparell des de superfícies planes com el terra, taules o tauletes, parets… Amb aquesta adquisició es podrà oferir a les persones ateses una estimulació a través del moviment, la comunicació i les habilitats cognitives millorant així la seva qualitat de vida.

Pel que respecta al projecte per a la millora de la circulació sanguínia, des de fa uns anys s’ha produït un augment important de persones ateses a l’ACUDAM que necessiten tractament de fisioteràpia a causa de l’envelliment i altres factors físics com el deteriorament precoç i les patologies degeneratives. Aquesta realitat fa que  calgui  implementar nous models de tractament. Els nous models passen per a l’adquisició de diferents aparells que permetin realitzar els anomenats “tractaments passius” .  ACUDAM podrà adquirir quatre “Happy legs”, un “thera trainer” i una bicicleta estàtica que milloraran la salut i la qualitat de vida de les persones ateses.

Més de 160 persones ateses es beneficiaran d’aquesta aportació.

La col·laboració de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank s’ha formalitzat a la seu de l’ACUDAM amb la presència de Nicolau Sisqués (gerent de l’ACUDAM), Jordi Garriga (president de l’ACUDAM), Víctor Martínez (Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida) i de Joan Miquel Pascual (Director d’Àrea de negoci de CaixaBank al Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra.)

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

Contacte:

Andreu Garcia

686 346 369 comunicacio@acudam.com