Més de 150 persones celebren el Dia Internacional de les persones amb disCAPACITAT a Mollerussa malgrat la pluja (05.12.17)

Tot i que oficialment el dia internacional és el dia 3 de desembre, el passat divendres 1 de desembre, va tenir lloc a les 11:00h a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa. L’acte de celebració del Dia Internacional  organitzat per La Llar Terres de Ponent, l’escola el SILOÉ i l’ACUDAM.

L’acte va arrencar a les 11:00h amb la lectura del manifest creat per les 3 entitats per l’ocasió. El manifest que porta per lema “Tots per la inclusió” recull una sèrie de principis, intencions i reivindicacions d’aspectes generals però també de demandes específiques del col·lectiu pel Pla d’Urgell. La lectura del manifest va anar  a càrrec d’un membre de cada entitat, Andrea Marin (Siloé), Miriam Heras (ACUDAM) i Montse Rocaspana (Llar Terres de Ponent).

Va comptar amb el suport del Sr. Marc Solsona, alcalde de Mollerussa i del president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, el Sr. Joan Trull.

En la part final de l’esdeveniment, Pep Perelló i Joan Francesc Dalmau  interpretaren la peça musical “Rosó” a teclat i guitarra respectivament.

L’acció simbòlica de l’acte va ser  una fotografia grupal a la plaça on s’hi va dipositar un puzle gegant amb el lema “Tots per la inclusió”.