L’OLIVINA, PRESENTACIÓ (07.06.19)

Demà dissabte dia 8 de juny i dins del marc de La Ponent Fest presentarem en públic l’Olivina, l’olivera social i solidària.


El color verd de l’olivera va donar nom a una pedra preciosa: l’Olivina. A aquesta pedra, ja usada pels egipcis i inspiradora de belles llegendes, se li atribueixen propietats màgiques. Diuen que atrau i fomenta l’energia positiva, el benestar i l’equilibri. La seva bellesa i càrrega simbòlica li donen valor. Però a diferència d’altres gemmes que només uns pocs es poden permetre, l’Olivina és a l’abast de tothom. Ara som nosaltres qui adoptem el seu nom per a la nostra olivera social i solidària, perquè amb ella volem encomanar i promoure el que simbolitza, pau i fraternitat, i per no oblidar mai el valor de les coses que es fan des de la senzillesa i la proximitat, com les fem a l’ACUDAM.

.

Sobre La PONENT FEST


És la Fira d’Economia Social i Transformadora de Ponent, és un espai de trobada per mostrar a la societat tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l‘Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.