L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell col·labora amb ACUDAM (02.02.24)

Anualment el consistori ofereix suport i col·laboració a la nostra entitat. Aquest suport està vinculat a les persones de la localitat i que participen dels Serveis d’Atenció a les Persones de l’ACUDAM.

Per a l’exercici de l’any 2023, concretament, l’Ajuntament ha atorgat la quantia de 1.000 euros per donar-nos suport. El qual ha estat específic per al servei de Salut, Rehabilitació i Fisioteràpia que incideix de forma rellevant en el benestar físic de les persones de la nostra organització. Aquest servei dóna cobertura a les persones ateses  a l’STO, Habitatges i CET. Pretén fer un treball preventiu a través de la fisioteràpia i l’ergonomia a una població amb discapacitat intel·lectual i/o motriu que presenta bàsicament patologies  neurològiques i osteo-articulars, que limiten el desenvolupament de les activitats de la vida quotidiana i que amb l’edat es fan cròniques.

ACUDAM agraeix el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell que contribueix d’aquesta forma en millorar la qualitat de vida de les persones ateses.