La Diputació de Lleida col·labora amb l’ACUDAM en l’adquisició d’un vehicle adaptat (22.01.20)

El Serveis d’Habitatge de l’ACUDAM ha adquirit un vehicle adaptat de 5 places gràcies a la col•laboració de la Diputació de Lleida. Fins ara, el servei utilitzava el transport adaptat del Taller Ocupacional però no era suficient per poder fer front a les demandes del servei.

La Diputació  de Lleida ha realitzat una aportació econòmica de 5.000 € que ens ha permès adquirir el vehicle adaptat de 5 places (4 + 1 persona amb mobilitat reduïda). La resta del finançament del vehicle ha anat a càrrec de la línia d’ajuts del programa de subvenció d’inversió del 0,7% de l’IRPF (10.000 €)  i per la mateixa ACUDAM mitjançant fons propis (10.616 €). El cost total del vehicle i la seva corresponent adaptació ha estat de 25.616 €.

El fet de poder disposar d’un vehicle adaptat per persones amb cadires de rodes ha suposat un gran benefici i una millora de la qualitat en l’atenció a aquestes, ja que permet agilitzar tota la gestió pel que fa als acompanyaments sanitaris, personals,  i en les sortides lúdiques del grup de persones amb mobilitat reduïda del servei en cap de setmana.

Quaranta-cinc persones es beneficiaran de l’ús d’aquest vehicle. Alhora, agilitzarà l’organització del servei pel que fa a les sortides i acompanyaments que no poden realitzar les famílies i que per tant, assumeix l’ACUDAM. A més, no s’interfereix en el servei de transport de l’entitat que moltes vegades ha hagut d’alterar el seu programa de ruta perquè es poguessin fer els acompanyaments d’Habitatge.