Guia “Parlem de sexualitat, claus per entendre i atendre la salut sexual i afectiva de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament”.

Parlem-de-sexualitat-gener-2019-1

 

Posem a la vostra disposició i compartim la guia “Parlem de sexualitat, claus per entendre i atendre la salut sexual i afectiva de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament”⏬

Una guia que es va publicar l’any 2019 i que hem compartit en alguna ocasió. Ara ho fem de nou per tal de refrescar-la i recuperar els continguts que són d’interès per a les famílies i professionals de la nostra organització. Elaborada pel Grup de Treball de Sexualitat de la Federació ALLEM amb el suport de Gemma Deulofeu.

La guia té dos objectius principals, per una part, fer visible aquelles pràctiques que afavoreixen la promoció d’una sexualitat satisfactòria, sana i responsable. Per l’altra, la prevenció de conductes de risc (conductes sexualment inapropiades, malalties de transmissió sexual, embaràs no planificat i abús sexual).

A més a més, us recordem que la nostra professional en sexoafectivitat és Melisa Sassi, podeu contactar amb ella a psicologahabitatges@acduam.com o al 973 71 04 04.