Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb ACUDAM en la renovació tecnològica dels Serveis d’Habitatge (21.09.20)

L’aportació de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa”, a través de l’Acció Social de CaixaBank, permetrà a l’ACUDAM millorar la comunicació amb els usuaris i dels diferents serveis residencials. A causa de la pandèmia de la Covid-19, ACUDAM ha detectat que existeix un dèficit important en aquest àmbit que requereix d’una intervenció per millorar la comunicació entre els residents i les seves famílies, i les comunicacions telefòniques, especialment en les habitacions habilitades pels aïllaments en cas de contagi.

Aquesta col·laboració de la Fundació “la Caixa”, a través de l’Acció Social de CaixaBank, permetrà adquirir a la nostra entitat una centraleta telefònica i un sistema per millorar la comunicació entre els residents i les seves famílies.

El sistema també inclou la possibilitat d’enregistrar tasques i els temps d’inici i finalització d’aquestes (canvis posturals, avisos, rondes…).

Pel que fa a la centraleta, permetrà que les persones residents puguin rebre trucades als seus habitatges, amb el sistema de comunicació actual, això no pot succeir. A més a més, també es beneficiaran d’aquesta millora els diferents professionals que treballen en el servei.

Els Serveis d’Habitatge gaudeix d’una acreditació per a 60 places on actualment hi conviuen 51 persones. L’equip de professionals està format per 46 persones per cobrir els tres torns del servei.

La col·laboració de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank s’ha formalitzat a la seu de l’ACUDAM amb la presència de Jordi Morillas (gerent de l’ACUDAM), Angelina Roure (presidenta de l’ACUDAM), Joaquim Macià (Director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya) i Victor Martínez (Director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida).