FINS SEMPRE, ROSA. (12.08.22)

 

FINS SEMPRE, ROSA. ❤

Malauradament, la Rosa Morera ens ha deixat.

Has estat i continuaràs sent un referent per a la nostra entitat. Sempre t’estarem agraïts per la teva entrega, saber fer i compromís per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones. I també per tot allò que hem après de tu en l’àmbit professional i personal. Gràcies per creure en nosaltres i saber extreure el millor de cadascú.

La Rosa ha fet possible que coneguem ACUDAM tal com la coneixem, cohesionant i dirigint tots els serveis d’atenció a les persones, fomentant projectes innovadors com la creació de la nova Residència, el projecte d’atenció a persones amb salut mental o  participant en la  revisió del model de serveis de suport per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (realitzat per la càtedra d’innovació social de la ULD i la Federació ALLEM)… entre altres accions, que n’han estat moltíssimes.

La Rosa estimava la vida i la vida de les persones. Sempre et tindrem amb nosaltres.

ACUDAM expressa el seu més sentit condol a la família i als amics.

_ _ _ _ _ _ _ _

INFORMACIÓ defunció

La vetlla tindrà lloc avui divendres 12 d’agost de les 11:00h a les 14:00h i de les 17:00h a les 21:00h al tanatori de Belianes. I demà dissabte de les 10:00h a les 12:00h.

Adreça tanatori: C/ Dr. Martí, 5,Belianes.

El funeral tindrà lloc demà dissabte dia 13 d’agost a les 12:00h a l’església parroquial de Sant Jaume de Belianes.