El servei de prevenció de riscos laborals de l’ACUDAM, PREVINTEGRAL, ha creat un espai web informatiu i formatiu sobre el CORONAVIRUS SARS-COV-2 (COVID19). (02.04.20)

Aquest espai està constantment actualitzat amb les últimes novetats i recomanacions. Un recurs tant d’àmbit professional com personal.  Està estructurat de forma molt intuïtiva, ben disposat, fàcil de llegir, amb texts, imatges, infografies i vídeos molt clars i educatius.

En aquest espai, trobareu resums de normatives, aspectes legals, protocols preventius i protocols reactius. Dividit en 3 seccions principals:

– Novetats: darreres novetats sobre el covid-19.

– Empreses: procediments (neteja inclosa), documents i preguntes freqüents.

– Covid-19: mesures preventives i preguntes freqüents.

El curs online de l’espai web és gratuït, trobareu una guia visual molt pràctica i un resum de les recomanacions més importants, a nivell individual i a nivell dels diferents serveis de l’entitat. El podeu visionar directament des de la pantalla del vostre ordinador o bé podeu baixar-vos-el en format pdf. Són 50 transparències molt útils.

Accedir al curs és senzill. Només heu de fer click en el botó que indica “Curs online gratuït”, indicar el vostre nom, cognoms, adreça de correu electrònic i indicar que som de l’ACUDAM.

També hem de fer click en la casella de “Política de Privacitat”.

Trobarem també de forma destacada l’enllaç al Canal Salut de la Generalitat de Catalunya, incloent el vincle a l’app STOP COVID19 CAT.

🌐 👉ACCEDIR👈🌐