“El No Surrender Festival entrega a l’ACUDAM el donatiu econòmic del sorteig de la rèplica de la guitarra de Bruce Springsteen” (16.10.19)

El No Surrender Festival ha fet entrega de 1.600 € aconseguits amb la venda de les paperetes del sorteig de la rèplica de la guitarra del Bruce Springsteen, organitzat pel festival. La tercera edició del festival va tenir lloc els dies 28 i 29 de juny a la localitat de Vilanova de Bellpuig. Durant tot el mes de juny la ciutadania va poder col·laborar adquirint les paperetes (1€ la papereta) repartides en més de 53 establiments de la comarca.

La guitarra, elaborada pel lutier de les Borges Blanques Juan Yeste, va ser lliurada el passat mes de juliol al guanyador del sorteig, Miquel Font.

A l’entrega del donatiu han estat presents: membres de l’organització del Festival,   representants de la junta de l’ACUDAM i els 5 músics de l’entitat que varen participar al festival celebrat a Vilanova de Bellpuig. En aquesta edició, es va superar la xifra de l’any passat i es va aconseguir arribar als 1.240 músics provinents d’arreu per interpretar tots alhora la cançó “Glory Days” de Bruce Springsteen.  Els músics van enregistrar  la cançó amb veu, bateria, guitarra, baix, saxo i com a novetat aquest any, amb trompetes i trombons.