COMUNICAT MESURES PREVENTIVES PER COMBATRE EL CORONAVIRUS (13.03.20)

A causa de la rapidesa de les informacions i notificacions que sorgeixen, i donada la situació actual, ens tornem a posar en contacte amb vosaltres, aquest cop per facilitar-vos les següents informacions i mesures preses pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’ACUDAM, que afecten principalment als Serveis d’Habitatge i al Servei de Teràpia Ocupacional. 

  • Les visites als Serveis d’Habitatge de l’ACUDAM queden anul·lades fins a nou avís.
  • Per orde del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (a 13.03.2020), a partir del dilluns dia 16 de març se suspenen temporalment les activitats dels Serveis de Teràpia Ocupacional fins a nou avís.
  • Les persones residents dels Serveis d’Habitatges, què habitualment es beneficien del Servei de Teràpia Ocupacional o que treballen en el Centre Especial de Treball ACUDAM, a partir del dilluns dia 16 de març seran ateses als Serveis d’Habitatge i al Taller ACUDAM, amb l’objectiu de no concentrar moltes persones en un sol espai i evitar situacions de risc i, alhora, rebre una millor atenció.
  • Us recordem que la millor manera d’actuar respecte al coronavirus és realitzar una bona prevenció: mantenir una bona higiene personal i netejar-se sovint les mans amb sabó o desinfectant.

Us demanem comprensió en aquests moments complexos i us agraïm la vostra col·laboració. L’objectiu d’aquestes mesures és vetllar pel benestar de les persones que atenem a la nostra entitat.

Us mantindrem informats/ades sobre la situació del coronavirus respecte a l’ACUDAM.


Rebeu una cordial salutació.
ACUDAM.