CAMPANYA “MIRADES”

 

Té per objectiu sensibilitzar i visibilitzar les persones amb disCAPACITAT al territori mostrant els seus  interessos, motivacions i reivindicacions.

Tindrà lloc del 24 d’octubre al 6 de novembre simultàniament a més de 22 poblacions del territori i prop de 500 establiments i espais municipals donaran suport a la iniciativa.  Tota una fita inèdita a les terres de ponent.

Concretament l’acció consisteix a col·locar fotografies de persones de l’entitat en A3 acompanyades d’una frase de sensibilització realitzada per elles mateixes a establiments, comerços, empreses i espais públics.

53 persones de l’ACUDAM han participat en aquesta actuació que es farà pública el dilluns 24 d’octubre a les 11:00h a la Plaça Major de Mollerussa. El president de l’ACUDAM, Jordi Garriga i diferents participants de la campanya atendran als mitjans de comunicació.

La campanya compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida que mitjançant el seu servei d’impremta ha imprès el material gràfic.

 

Vídeo promocional

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Sobre ACUDAM

Som una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública creada l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i famílies de persones amb discapacitat intel·lectual. La nostra missió és proporcionar els serveis i els suports necessaris perquè cadascuna de les persones amb  diferents pugui desenvolupar una vida de qualitat i el més  autònoma possible. És també part de la nostra missió donar suport a totes les famílies de les persones ateses.