CAMPANYA DE LA FEDERACIÓ DINCAT “#DincatEsVacuna” (28/01/2021)

Dincat és la principal representant de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, que agrupa gairebé 300 entitats socials i representa els drets de més de 40.000 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies al territori.

ACUDAM forma part de Dincat i us demana la vostra col·laboració en la difusió de la campanya que a continuació us expliquem.

La Federació ha decidit oficialment adherir-se a la campanya #JoEmVacuno i complementar-la amb una de pròpia sota el lema #DincatEsVacuna, en la qual ACUDAM s’hi adhereix i en dóna suport.   

A través d’aquesta campanya es busca sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de vacunar-se, especialment a totes i tots els treballadors que donen suport en els serveis del nostre sector. Espera transmetre la confiança suficient entorn a la vacuna, la seva seguretat i eficàcia, així com la importància de posar-se-la per poder fer front a aquesta pandèmia al més aviat possible. Per tot això, sota aquesta campanya s’englobarà un seguit d’accions de les quals us anirem informant a través dels diferents canals i xarxes socials de l’ACUDAM.

Atentament,

ACUDAM.  


ℹ️ Podeu accedirà a la nota de premsa de Dincat que va ser publicada aquest dimarts dia 26 de gener i que porta per títol “ Dincat apel·la a la responsabilitat dels professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i els demana que es vacunin per combatre la Covid-19”.