Campanya de Dincat per captar fons per protegir les persones amb discapacitat intel·lectual i els seus cuidadors i cuidadores de la Covid-19 (14.04.20)

Sobre Dincat (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual)

És la federació d’entitats sense ànim de lucre que vetllen per la defensa, i l’exercici ple dels drets, de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies a Catalunya. Agrupa a més de 300 entitats que atenen a 31.000 persones.

ACUDAM forma part de Dincat i us demana la vostra col·laboració en aquesta iniciativa.

LA CAMPANYA

Té per objectiu captar fons econòmics que serveixin per poder reduir el cost de l’abastiment d’EPIS i Tests que no arribin pels canals oficials a les entitats que formen part de la federació.

Més de 8.500 persones amb discapacitat intel·lectual i prop de 3.500 professionals del sector estan en greu risc de contagi al no disposar dels materials de protecció necessaris davant la crisi sanitària. Ajuda’ns a protegir-los.

LES COL·LABORACIONS

Les aportacions  són a partir de 25 € i us podeu beneficiar d’avantatges fiscals si així ho desitgeu. Trobareu tota la informació de la campanya i l’aparat on realitzar la col·laboració en aquest espai web:  www.contraelcoronavirus.org/dincat  

Tota aportació és benvinguda.

Atentament,

ACUDAM.