1r CAMPIONAT DE TENNIS TAULA INCLUSIU ACUDAM (17.05.23)

 

Una cinquantena de joves provinents de tots els instituts de Mollerussa hi han participat.  

La finalitat de la jornada organitzada per ACUDAM ha estat poder dur a terme una competició on joves i persones amb discapacitat estableixin vincles mitjançant la pràctica esportiva. 

Diferents  persones de l’entitat del Pla d’Urgell i de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida s’han mesclat en la competició amb alumnes provinents de tots els instituts de la ciutat (Institut Mollerussa, INS La Serra, La Salle Mollerussa, INS Salt del Duran i INS Terres de Ponent). També s’ha sumat com a públic alumnes de l’Escola Siloé. 

El control dels partits ha estat realitzat per persones de l’entitat social empoderant-los així en l’organització de la jornada amb el suport dels joves dels instituts. El campionat ha tingut lloc en el marc de la “Setmana Cultural” que el Servei de Teràpia Ocupacional ACUDAM organitza al llarg d’aquests dies amb tot un seguit d’activitats. 

Pel que fa a la competició,  s’ha disputat una primera fase de grups classificatòria on cinc d’ells han competit per posteriorment fer una segona volta amb relació a les posicions aconseguides. 

Clàudia Solanes de l’INS La Serra ha explicat que “organitzar un torneig no és fàcil i invitar a joves d’altres instituts per compartir aquest moment amb persones amb discapacitat és una bona experiència i gaudim tots plegats”. 

Albert Reig de l’ACUDAM “jugar amb altres persones m’agrada molt, és diferent i ens ho passem molt bé tots”. 

El bon resultat de la jornada ja ha deixat clar que hi haurà una segona edició implicant a més joves del territori i a altres entitats socials. 

Albert Reig, Clàudia Solanes i Josep Ma Corti (participants de la jornada).