EN HONOR A LES NOSTRES MARES I ÀVIES ÉS EL LEMA DEL PRIMER CALENDARI SOLIDARI DE L’ACUDAM (30.11.18)

Avui divendres 29 de novembre surt a la llum el making of i els diferents punts de venda del calendari  repartits per tota la comarca del Pla d’Urgell.  Albert Font ha estat el fotògraf encarregat de realitzar les fotografies  en aquesta primera edició de forma altruista.

ACUDAM no sols ha volgut fer un calendari solidari on apareguin les persones ateses de l’associació, també ha fet partícip a dotze associacions de dones de la comarca. Cada mes hi apareix una localitat del Pla d’Urgell amb un indret particular de cada poble, i en cada fotografia hi apareix quatre persones ateses a l’ACUDAM i quatre dones de l’associació de dones del mateix poble. Així ha estat el tribut que des de l’ACUDAM s’ha volgut realitzar a la dona després d’un any molt reivindicatiu per la figura femenina.

Hi haurà segona edició. La resta de pobles de la comarca i alguns de fora on ACUDAM té persones ateses apareixeran en l’edició del 2020. Pel 2019 s’ha realitzat una tirada de 1.000 exemplars amb un preu de venda de 5 euros per calendari. Un seguit d’empreses del territori han participat en sufragar les despeses de creació del calendari, la qual cosa permetrà  que els cinc euros de la seva venda vagin  íntegrament destinats a l’entitat social.

 

 

PUNTS DE VENDA EN PDF