CALENDARI SOLIDARI 2022 I PUNTS DE VENDA

EL CALENDARI SOLIDARI QUE HOMENATJA EL PERSONAL SANITARI

Fem pública la 4a edició del calendari solidari ACUDAM que homenatja a tots els professionals sanitaris que han estat a primera línia contra la covid-19.

Cada any el calendari solidari ACUDAM col·labora de forma directa amb altres causes solidàries, sigui cedint protagonisme en aquest a altres col·lectius o econòmicament destinant part de la recaptació aconseguida amb la seva venda a una entitat social.

En l’edició del 2022 vol agrair a totes aquelles persones que han treballat i treballen per superar l’actual pandèmia en el camp sanitari (metgesses, infermeres, auxiliars sociosanitàries, treballadores socials, personal de neteja…).

És de sobretaula i està format per dotze portades (fotografies) repartides cadascuna d’elles en un mes de l’any. Vuit fotografies realitzades al CAP de Mollerussa, dues a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i dues més a l’Hospital Universitari Santa Maria.

Els protagonistes són les diferents persones dels perfils professionals de la sanitat juntament amb persones ateses a l’ACUDAM.

Les imatges del calendari van a càrrec del fotògraf Albert Font. Per altra part, Jordi Escolà és l’encarregat de realitzar el making-of. Ambdós col·laboren amb aquesta iniciativa de forma altruista.

A més a més, es destinarà un 20% de les vendes a l’Associació AFANOC de Lleida.

DESCARREGAR PDF PUNTS DE VENDA AQUÍ

Sobre ACUDAM i l’AFANOC

ACUDAM (Mollerussa) és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que es va crear l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i famílies de persones amb discapacitat intel·lectual. La nostra missió és proporcionar els serveis i els suports necessaris perquè cadascuna de les persones amb capacitats diferents pugui desenvolupar una vida de qualitat i el més autònoma possible.

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.