IL·LUMINA AMB ACUDAM! Campanya de bombetes de baix consum (30.10.20)

La bombeta de baix consum estalvia fins un 80% d’energia respecte a la bombeta tradicional de filament. A l’ACUDAM disposem d’un estoc de bombetes de baix consum de la nostra marca de ferreteria EURO-TAP que oferim a preus de liquidació. Són bombetes de diferents mides, potències i formats: rodones, d’espelma, d’espiral i de tritub, de rosca gran i petita, i de 8w fins a 20w (que equivalen a potències  d’entre 40w i 100w de les tradicionals). Les posem a l’abast de famílies, amics i simpatitzants de l’ACUDAM en caixes de 15 i 24 unitats, segons el model, perquè puguis il·luminar el Nadal de forma més eficient i sostenible. En total, disposem de 1.000 caixes per liquidar. Aprofita aquesta oportunitat i comparteix-la amb els teus familiars i amics!

Sabies que: 

  • La cinquena part de la despesa de la nostra factura d’electricitat prové del consum de llum.
  • Les bombetes de baix consum duren fins a 8 vegades més que les convencionals.
  • Si canviéssim cinc bombetes convencionals per bombetes de baix consum de l’ACUDAM, ens podríem estalviar fins a 60 € en la factura anual d’electricitat, i 600 € en 10 anys. A més, reduiríem en 340 kg les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Te les enviem a casa o bé les pots recollir a l’ACUDAM els divendres de 10 h a 12:30 h i de 16 h a 19 h (C/ Ferrer i Busquets núm. 2 de Mollerussa). I si prefereixes adquirir-les en persona, vine a l’ACUDAM en el mateix horari de divendres que indiquem.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment t’atendrem per telèfon al  973 71 04 04 (9:30 h a 13 h i de 16 h a 19 h) i per correu electrònic a info@acudam.com