ACUDAM ORGANITZA UNA EXPOSICIÓ ARTÍSTICA EN EL MARC DE LES JORNADES DEL DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN DE MOLLERUSSA (22.09.21)

Aquestes jornades tindran lloc els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre per diferents indrets de la ciutat. Han estat promogudes  per la Taula de la Gent Gran amb l’objectiu de donar visibilitat als recursos amb què compta la ciutat per a millorar la qualitat de vida en aquesta etapa de la vida. En les jornades es desenvoluparan múltiples activitats organitzades per diferents entitats de la ciutat i del territori.

Entre aquestes activitats DESTAQUEM L’EXPOSICIÓ ARTÍSTICA  que organitza ACUDAM. Una exposició que recull diferents obres realitzades per gent gran de l’entitat i que té per finalitat donar visibilitat al talent artístic de les persones amb disCAPACITAT intel·lectual.

Tothom que ho vulgui podrà visitar de forma lliure l’exposició de dimecres a divendres de les 9:30 h a les 20 h a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. A més a més, el dimecres i el dijous de les 17 h a les 18 h podreu gaudir d’una VISITA GUIADA dinamitzada per alguns autors i autores (per poder assistir a la visita guiada cal inscriure’s, ja que hi ha un aforament limitat).

Per participar en la visita guiada de l’exposició artística i també de les diferents activitats cal formalitzar les inscripcions del 22 al 29 de setembre a través de la web www.mollerussa.cat o trucant al 696 96 76 77 de 10 a 1 del matí i de 4 a 6 de la tarda.

Esperem que en feu difusió entre els vostres contactes i que puguem comptar amb la vostra participació.

Tríptic PDF de les jornades

Triptic_Actitivats_

Imatges en JPG de les jornades