ACUDAM millora la seva mobilitat gràcies al suport de la Fundación ONCE (04.03.24)

ACUDAM ha rebut una aportació de 7.337,58€ de la fundació que ha contribuït a l’adquisició del nou vehicle adaptat per al servei de transport de l’ACUDAM.

Aquest ajut i conjuntament amb el de la Fundació La Caixa ha facilitat que la nostra entitat pugui tenir un nou vehicle adaptat. El cost total del vehicle i la seva corresponent adaptació ha estat de quasi 39.000 euros.

Des de l’ACUDAM agraïm el suport de la Fundación ONCE.  La mobilitat és un aspecte fonamental per a la qualitat de vida de totes les persones, i per aquelles que requereixen disposar de vehicles adaptats exerceix un paper crucial en la seva independència i participació en la comunitat. La creació i utilització de vehicles adaptats no sols representen un avanç tecnològic, sinó que també facilita la inclusió i contribueix en la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat.

Així doncs,  ACUDAM disposa d’un nou furgó de passatgers que té una capacitat total de nou places i també compta amb una plaça adaptada per a persones amb mobilitat reduïda que utilitzin cadira de rodes, ubicada a la part posterior del vehicle. A més a més, s’hi ha instal·lat diferents adaptacions i suports per als passatgers.