D’acord amb la metodologia que regeix l’ACPvolem donar a conèixer les diferents accionsque s’han dut a terme des de la nova unitat del servei d’habitatges.

Aquesta metodologia es basa en assegurar que cada persona atesa, disposi d’un programa centrat en els seus interessos/desitjos donant-li els suports que requereixi per aconseguir-lo.

ACP en el dia a dia

Ens perfumem!

Comprar pinta ungles

Anem a dinar de restaurant!

Donar l’oportunitat d’escollir a cada persona l’olor que vol fer, anant a comprar a una perfumeria. 

Amb l’arribada del bon temps, les dones volen lluir! I per aquesta raó, van anar a comprar pinta ungles i van escollir colors més primaverals.

Arriba la festa major i alguns membres del grup manifesten que volen dinar en un restaurant. Així doncs, aprofitant el temps de primavera complim aquest desig amb un bon àpat. Bon profit!

De què vull el meu pastís?

Ens enjoiem?

Què em vull posar avui?

Quan és l’aniversari d’algú, aquest és qui escull i va a comprar els ingredients que durà el pastís del seu aniversari. Elaboren un organitzador de penjolls per facilitar l’elecció de bijuteria que realitzen cada matí. Cada matí escullen la roba que volen dur durant el dia.

 

Desitjos individuals

Immortalitzant lligams

Recuperant el passat…

Un dels seus desitjos era tenir un recull de fotografies amb els companys amb els quals ha viscut o està vivint diferents experiències significatives al llarg de la seva vida. Per aquesta raó, s’ha elaborat un àlbum de records. Entre les seves pertinences més valuoses, vam descobrir unes fotografies molt antigues carregades de records però en molt mal estat. Davant això, ella va voler recuperar i per aquesta raó es van portar a restaurar. Ara, manté vius i presents aquests records.

 

“La nostra satisfacció personal és proporcional a la capacitat de decisió que tenim sobre totes les àrees de la nostra vida”. Bruno S. Frey